23.10.2022

Схемата „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средни предприятия“ – възможности за МСП

Прочети повече

Габровската търговско-промишлена палата, Община Севлиево и Гоу Лайв Бе Ге ООД организираха на 18 и 20 октомври 2022 г.  информационни срещи по  процедура „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средни предприятия“, съгласно одобрения Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България.

По време на срещите участниците се запознаха как може да се възползват от 100 % държавно финансиране в размер до 20 000 лв. и да получат корпоративен уебсайт, онлайн магазин, да оптимизират управленските, производствените и логистични процеси на бизнеса си или да подобрят своята кибернетична сигурност. Срещата в Габрово даде възможност и за дистанционно участие.

Гоу Лайв Бе Ге ООД предостави ваучери за 1-часова безплатна консултация на участвалите в срещите,  както и допълнителни 5 ваучера за членовете на ГТПП.

С презентацията на схемата може да се запознаете тук.

 

Настройки за бисквитките