ЕКСПЕРТЕН ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН СЕМИНАР ПО ПРОЕКТ CAREER 4.0

14.01.2022, Габровска търговско-промишлена палата

Прочети повече

ПОКАНА

Габровската търговско-промишлена палата (партньор за България) и Институтът по трудови науки към Рурския университет в Бохум, Германия (координатор) организират

 

експертен заключителен семинар по проект Career 4.0

 

Ще бъдат представени резултатите от проекта „Кариера 4.0“ и възможностите за тяхното интегриране в съществуващите национални и регионални стратегии за насърчаване на образованието по предприемачество и цифровото професионално образование и обучение, както и в съществуващите концепции за квалификация и образователни структури за съответните страни. Проектът е финансиран от ЕК по програма Еразъм+.

Въз основа на опита на партньорите от предишни два проекта е разработена многоезична платформа за гъвкаво обучение, която дава възможност на младите хора с помощта на ментори и експерти да направят диагностика на своя талант, да генерират идеи за бизнес, да ги обсъдят с менторите и експертите, да разработят Личностен план за развитие, както и детайлен бизнес план.

Поради Covid-19 обстановката в България събитието ще се проведе на 19 и 20 януари 2022 г. в хибриден формат – присъствено, в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлена палата, и онлайн през платформата ZOOM. На 20 януари 2022 г. събитието е в затворен формат и е предназначено за партньорите и преките участници тестовата фаза на обученията.

Най-учтиво Ви каним да се включите онлайн на 19 януари 2022 г. в работата  на семинара и да участвате в дискусията за възможностите за сертифициране в България на обучителната програма, включена в платформата.

Моля да попълните приложената към поканата заявка на линк https://www.facebook.com/GabrovoCCI/posts/409912797590363 и да я изпратите на мейл до 15.00 часа на 18 януари 2022 г. На посочения в заявката електронен адрес ще получите линк за включване в събитието.

За потвърждение и допълнителни въпроси:

 

Галина Михнева, тел.: 066 80 31 42 и ел. поща:

 

 

Настройки за бисквитките