Онлайн среща-дискусия: „Бизнесът и възможностите за европейско финансиране в периода 2021 – 2027 г.“

Начало на събитието:
17/03/2021
Край на събитието:
17/03/2021
Обща информация:

17 март 2021 г. (сряда), 11:00 часа

Община Габрово, Европейски информационен център „Европа директно“ Габрово при Габровската търговско-промишлена палата и Регионален иновационен център „Амбициозно Габрово“ имат удоволствието да Ви поканят на онлайн среща за бизнеса от Габровска област на 17 март (сряда) от 11:00 часа, посветена на възможностите за финансиране на бизнеса през следващия програмен период.

От Представителството на Европейската комисия в България ще запознаят участниците с възможностите, които предоставят План за възстановяване и устойчивост, инициативата Следващо поколение ЕС 2021-2024 г. и други инструменти, насочени към бизнеса. Ще бъде представен механизмът на взаимодействие между общината и бизнеса при разработването и изпълнението на Плана за интегрирано развитие на общината и възможностите за включване в него на съвместни проекти, както и продукти и решения на Siemens Интелигентна инфраструктура за индустриални сгради. Ще имате възможност да се запознаете с изграждащата се в Габрово среда за развитие на иновациите.

Участието в онлайн срещата изисква задължително писмено потвърждение на имейл адрес най-късно до 17:00 ч. на 16 март, за да можем да Ви изпратим връзка за достъп до срещата и допълнителни технически инструкции. Молим, заедно с потвърждението да посочите името на участника, имейл адрес за връзка и фирмата, която представлява. В случай на въпроси, моля да се свържете с нас на посочения имейл адрес или на телефон 066 80 31 42.

Предварителна програма на срещата

Допълнителна информация по темите

Със съдействието на РСО „Централна Стара планина“

Настройки за бисквитките