Регионален форум: „Индустрия 4.0 – възможности и предизвикателства“

Начало на събитието:
30/09/2021
Край на събитието:
30/09/2021
Обща информация:

На 30 септември в Конферентната зала на хотел Мак в Габрово ще се проведе регионален форум „Индустрия 4.0 – възможности и предизвикателства“. Ще бъдат представени възможностите, които са създадени в Габрово, за въвеждане на иновации в МСП и публичната среда, както и за подготовката на младите хора и заетите в индустрията за посрещане на тези предизвикателства. На място участниците ще могат да се запознаят и с разработената система за наблюдение на въздуха в градовете, както и с приложение на 3D технологии при проектиране на детайли в машиностроенето. 

Заради противоепидемичните мерки форумът ще се проведе като хибридно събитие – присъствено на ограничен брой участници и през платформата ZOOM.

Предварителната програма може да видите тук

Каним представители на фирми и публични институции от Габровска и Ловешка област да се  регистрират за участие през платформата ZOOM  до 17 часа на 28 септември – тук

Регистриралите се участници ще получат линк и инструкции за включване към събитието.

Регистрационните форми изпращайте на e-mail:

За допълнителна информация:

Галина Михнева, Ганка Бакалова

e-mail:

тел. 066 80 31 42.

Организатори на форума са Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово и Габровска търговско-промишлена палата, Община Габрово, Регионален иновационен център „Амбициозно Габрово“с активното съдействие на Технически университет Габрово Българска търговско-промишлена палата и Регионално сдружение на общините „Централна Стара планина“.

Настройки за бисквитките