Гражданите с безплатен досъп до кариерно ориентиране и консултиране

17.07.2020

Габровска търговско-промишлена палата и ЦПЛР „Кариерно ориентиране- Габрово“ подписаха споразумение за сътрудничество.
Като първа стъпка от това сътрудничество, кариерни консултанти от Центъра ще предоставят безплатни услуги по кариерно ориентиране и консултиране за хора от всички възрасти, в офиса на Габровска търговско–промишлена палата.
Въпреки че кариерните консултанти от Центъра работят предимно с ученици и техните родители, сега всеки, който има нужда да бъде консултиран, ще може да се обърне към тях за съвет.
Това съобщиха за нас Галина Михнева – изпълнителен директор на Габровската търговско-промишлена палата и Пенко Атанасов – директор на ЦПЛР „Кариерно ориентиране“ – Габрово.
Консултантите ще бъдат на разположение в дните вторник и четвъртък от 10:00 до 12.00 и ат 13.00 до 16:30 ч. в офиса на Габровска търговско- промишлена палата на адрес: ул. „Брянска“ № 30 (сградата на НТС).

Прочети повече

Всеки, който се престраши да опита, ще бъде консултиран според своите нужди и заявки. Ето все пак няколко идеи с какво може да Ви бъде полезен кариерният консултант:
✔ Да помогне при изясняване на личните Ви кариерни цели.
✔ Да Ви помогне да подобрите уменията си за търсене на работа.
✔ Да помогне при подготовката на документи за кандидатстване и явяване на интервю за работа.
✔ Да Ви помогне при изготвяне на индивидуален кариерен план за развитие.
✔ Да помогне при адаптиране на ново работно място и др.

За заявки и записвания: ЦПЛР „Кариерно ориентиране- Габрово“- 066 98 88 89; или Габровска търговско- промишлена палата 066 80 31 42.

Настройки за бисквитките