Информационен семинар по проект CAREER INTELIGENCE

30.06.2023

Прочети повече

Габровската търговско-промишлена палата Ви кани на Информационен семинар по проект CAREER INTELIGENCE, който ще се състои в хибриден формат на 04 юли 2023 г. от 9.30 часа в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлена палата – гр. Габрово, ул. Брянска 30 (сградата на НТС).

Габровската търговско-промишлена палата е партньор за България по проект CAREER INTELIGENCE, водеща организация на който е Институтът за трудови-правни науки към Рурския университет в Бохум, Германия. Участват още Търговско-промишлени палати, университети и фирми от Унгария, Гърция, Финландия. Проектът е финансиран по програма Еразъм+ на Европейската комисия.

Проектът се основава на резултатите от проекта на ЕС Career 4.0., в който международен изследователски екип разработи платформа за обучение, която насърчава предприемаческото мислене и действие сред младите хора, както и техните цифрови умения. Сега платформата се надгражда с изкуствен интелект, което ще помогне на младежите да подобрят плана си за личностно развитие, както и за значително увеличаване на броя на тези, които могат сами да използват платформата за обучение“.

Тъй като капацитетът на залата е запълнен, Ви каним да се включите онлайн през следния линк:

https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09

Meeting ID: 832 287 4812

Passcode: 123

На 4 юли след обяд и на 5 юли работата ще продължи само с младежи от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ Севлиево, които ще изпробват функциите на платформата.

Програма на семинара

 

Настройки за бисквитките