Покана за Заключителен семинар по проект Digital Coach

31.03.2023

Прочети повече

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на фирми и институции  на Заключителен семинар по проект DIGITAL COACH, който ще се състои на 04 април 2023 г. от 9.00 часа в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлена палата –  Габрово,  ул. Брянска 30 (сградата на НТС).

Габровската търговско-промишлена палата е партньор за България по проект DIGITAL COACH, водеща организация на който е Институтът за трудови-правни науки към Рурския университет в Бохум, Германия. Участват още Търговско-промишлени палати и университети от Унгария, Гърция, Италия. Проектът е финансиран по програма Еразъм+ на Европейската комисия.

Накратко проектът включва: обучение на дигитални треньори (функцията на които е по-близка до одитори), разработване на модули за тяхното обучение, прилагане на метода ADAPTION (разработка на Рурския университет в Бохум) за оценка степента на дигитализация на фирмите в пилотни фирми от Габрово, ролята на учебните фабрики към университетите за подпомагане на фирмите в процеса на дигитализация.

Тези от Вас, които нямат възможност да присъстват на място, ще могат да се включат онлайн през следния линк:

https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09

Meeting ID: 832 287 4812

Passcode: 123

На 5 април обсъжданията ще продължат само с дигиталните треньори и представителите на пилотните фирми от областта.

Потвърждения за участие на място:

тел.: 066 80 31 42, e-mail: – Галина Михнева, Дарина Байчева

Приложение: Предварителна програма

Настройки за бисквитките