Заключителна конференция по проект: Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област

25.04.2024

Прочети повече

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия, на общините и институциите от областта, представителите на медиите на заключителна конференция по проект:

Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област

Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с извършените дейности по проекта, както и с добри практики от България (Клинтех България и Община Габрово) и Норвегия. Експерти от Техническия униварситет в Габрово ще насочат вниманието ни към мерките, които биха могли да се приложат за повишаване на енергийната ефективност и какъв ефект би могъл да се очаква.

Конференцията ще се проведе в хибриден формат на 29 април 2029 г. от 13.30 часа в Конферентната зала на Библиотеката на Техническия университет Габрово – гр. Габрово, ул. „Хаджи Димитър“ 4 (Ректорат).

След края на конференцията дискусиите ще продължат на чаша вино.

Моля, заявете участие на място на мейл: .

Линк за включване в събитието:

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09

Meeting ID: 832 287 4812
Passcode: 123

 

Предварителна програма и покана

Настройки за бисквитките