12.10.2022

КОНКУРС

за разработване на състезателна игра на тема: „Здравословно хранене“

Прочети повече

Във връзка с ежегодния Ден на здравословното хранене и спорта в Габровска област Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово при Габровска търговско-промишлена палата и Регионално управление на образованието Габрово обявяват Конкурс за разработване на  състезателна игра на тема „Здравословно хранене“.

Допустими са както индивидуални, така и колективни участници. Предложенията трябва да са подадени в приложения  формуляр.

Предложенията за конкурса трябва да се изпратят до 17.00 часа на 27 октомври 2022 г. в електронен вариант на следния мейл: с изрично искане за потвърждаване на получаването им от организаторите.

Играта трябва да е предназначена за ученици в 3-4 клас, да се изпълнява на закрито, да е комплексна, като включва освен знания за здравословното хранене и приложения на знания и от други предмети, изучавани на този етоп от образованието, да се изпълнява от отбори от 4-6 участника и др.

Пълните условия на конкурса може да намерите в приложената  Обява за конкурса.

Въпроси могат да се задават до 24 октомври 2022 г. писмено на мейл:

Отговорите на въпросите ще бъдат публикувани на страницата на Габровската търговско-промишлена палата www.chamber-gabrovo.com непосредствено след  обявата за конкурса не по-късно от 3 дни след получаването им.

 

 

 

 

Настройки за бисквитките