Покана: Информационна среща и пресконференция по проект:Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област

02.06.2023

Прочети повече

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия от Габровска област и представителите на медиите на информационна среща по проект:Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област.
Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.
Участниците ще имат възможност да се запознаят с предвидените дейности по проекта, както и с процедури за финансиране на проекти в Плана за възстановяване и устойчивост и в Оперативните програми, какво предвижда община Габрово в Плана за интегрирано развитие на общината. Експерти от Техническия униварситет в Габрово ще насочат вниманието им към мерките, които биха могли да се приложат и какъв ефект биха могли да очакват.
Срещата ще се проведе на 06 юни 2023 г. от 11.00 часа в Конферентната зала на Габровската търговско-промишлена палата – гр. Габрово, ул. „Брянска“ 30 (сградата на НТС, партер).
След края на срещата е предвиден коктейл.
Моля, заявете участието си на мейл : .
Поради ограничения брой места в залата заявки се приемат до запълване на капацитета й.
За допълнителна информация:
тел. 066 80 31 42, e-mail:
Галина Михнева, Ганка Бакалова
тел: 0887 236964 Иван Милев
Настройки за бисквитките