Академия за млади лидери организира Министерство на младежта и спорта в Габрово

17.01.2023

Прочети повече

Министерството на младежта и спорта кани 30 младежи от област Габрово на възраст 15-29  години за участие в Академия за млади лидери. Събитието ще се проведе периода 20-22 януари 2023 г. в хотел „Балкан“, гр. Габрово. Участниците ще бъдат водени от опитен екип от обучители, като програмата е съставена от модули на следните теми:

“Младежко лидерство. Видове лидерство – нагласи, умения, участие”;

“Умения на бъдещето – какво да научим да правим днес, за да преуспеем утре”;

“Принос за общността, обществото и света – лидерството на утрешния ден”;

“Ценности, принципи, цели – да направим света по-добро място с основано на ценности лидерство”

Ако искаш да научаваш нови и полезни за теб самия неща, да си част от събитията в рамките на Европейска година на младежта – 2022 (дейности се изпълняват до март 2023 г. ) и да се забавляваш заедно с младежи от цялата страна, то се включи (напълно безплатно) като попълниш формуляра за участие от следния линк:  https://docs.google.com/…/1s3DERPIgTCHLHRhxTdM3v8epWE…/edit…

Материалите, настаняването и изхранването за всички участници са обезпечени по проект „Европейска година на младежта, Национални координатори – България“, финансиран от Европейската комисия по Договор за безвъзмездна финансова помощ № EAC-2022-0233 и със средства в рамките на бюджета на Министерството на младежта и спорта.

Възстановяват се и транспортни разходи за междуградски обществен транспорт за участниците.

Работата с младежите ще се осъществява, чрез ползване на методи на неформалното образование и интерактивни модели на работа. При нужда от допълнителни уточнения и въпроси можете да пишете на адрес: или на телефон 02/93-00-579.

Източник: ОИЦ Габрово

 

 

Настройки за бисквитките