Летен лагер по предприемачество през юли в Боженци

16.05.2022, Европа директно Габрово при ГТПП, ОИЦ Габрово и Фондация Бауерзакс

SONY DSC
Прочети повече

Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе от 19 до 23 юли тази година в Боженци. Участие могат да вземат ученици от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч.

Лагерът дава разбиране за основните икономически принципи, европейските ценности, светът на пазарната икономика и ролята на предприемача. Участниците в него ще развият предприемачески мироглед, креативно мислене, увереност в собствените сили, умения да формират поглед за света, като място изпълнено с възможности.

Учебното съдържание е разработено от Фондация Бауерзакс, популярна със създадената през 2015 г. образователна програма „Предприемачът като откривател“.

Чрез игрови ситуации участниците ще провокират своя предприемачески потенциал, ще преминат през предизвикателството да работят в екип, ще се срещнат с успешни предприемачи и хора от света на бизнеса, ще получат професионална диагностика от психолози на своя талант, както и сертификат за преминато обучение.

Лагерът ще се проведе от 19 до 23 юли 2022 г., участниците ще са настанени в къщи за гости в МАИР „Боженци“ на пълен пансион – нощувки, закуски, обяди и вечери.

Предвижда се 10 участници да бъдат от Габровска област и 10 участници – от Ловешка област.

За участниците от Габрово, таксата е 170 лева, благодарение на спонсорството на две габровски фирми – Принц ООД и АМК Задвижваща и управляваща техника ЕООД. Таксата за участниците от Ловешка област е 270 лв. Записването продължава до набирането на необходимата бройка от по 10 ученици от Габровска и Ловешка област. Записването става чрез попълване на заявка. Срокът за изпращаве е до 15 юни 2022 г. на ел. адрес: . С общите условия за участие в лагера може да се запознаете тук.

Лагерът се реализира в партньорство между Европейски информационен център „Европа директно – Габрово“, Областен информационен център – Габрово и Фондация Бауерзакс.

Настройки за бисквитките