Възможност за безплатно повишаване на квалификацията на инженерни и технически кадри от областта

Габровска търговско-промишлена палата е партньор в проект на Техническия университет Габрово, финансиран от ЕК по програма Еразъм+

ПРОЕКТ:
Общност за повишаване на квалификацията на инженерно-техническия персонал чрез активно учене (allCUTE)

В рамките на проекта се разработва платформа и се създават подходящи материали за повишаване на квалификацията на инженерните и техническите кадри от региона.

Предвижда се в периода края на май – началото на юни тази година да се проведат безплатни пилотни обучения на една група от 6-8 техници и една група 6-8 инженери по създадените обучителни материали. Продължителността на курсовете е 3-5 дни. Областите, които са подбрани за курсовете, са резултат на мащабно проучване в страните на партньорите за нуждите на фирмите. Разработени са 8 курса за техници и 6 курса за инженери.

По-подробна информация за темите на курсовете може да намерите в приложения материал, а какво е съдържанието на обучението по всяка тема – от учебния план, който е достъпен на следния линк.

Фирмите от региона могат да  заявят интерес като попълнят Картата за интерес до 30 април 2022 г. и я изпратят на мейл: с тема обучение allCUTE.

Изтегли КАРТА за заявление на интерес за включване в пилотно обучение по проект allCUTE.

Темите на пилотните курсове ще бъдат определени на база най-много постъпили заявки.

Настройки за бисквитките