РЕГИОНАЛЕН ФОРУМ: „ИНДУСТРИЯ 4.0 – ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“

26.09.2021, ИВРОПА ДИРЕКТНО Габрово, ГТПП

На 30 септември 2021 г. от 10 часа в Конферентната зала на хотел Мак в Габрово ще се проведе регионален форум „Индустрия 4.0 – възможности и предизвикателства“.

Ще бъдат представени възможностите, които са създадени в Габрово, за въвеждане на иновации в МСП и публичната среда, както и за подготовката на младите хора и заетите в индустрията за посрещане на тези предизвикателства. На място участниците ще могат да се запознаят и с разработената система за наблюдение на въздуха в градовете, както и с приложение на 3D технологии при проектиране на детайли в машиностроенето.
Заради противоепидемичните мерки форумът ще се проведе като хибридно събитие – присъствено на ограничен брой участници от страната и през платформата ZOOM.

Предварителна програма, покана и заявка за участие са прикани към новината във фейсбук на следния линк: https://www.facebook.com/EuropeDirectGabrovo/posts/4557039291019079.

Каним представители на фирми и публични институции от Габровска и Ловешка област да се регистрират за участие през платформата ZOOM до 17 часа на 28 септември.

Прочети повече

Регистриралите се участници ще получат линк и инструкции за включване към събитието.
Регистрационните форми изпращайте на e-mail:

За допълнителна информация:
Галина Михнева, Ганка Бакалова
e-mail:
тел. 066 80 31 42.

Организатори на форума са Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово и Габровска търговско-промишлена палата, Община Габрово, Регионален иновационен център „Амбициозно Габрово“с активното съдействие на Технически университет Габрово Българска търговско-промишлена палата и Регионално сдружение на общините „Централна Стара планина“.

Настройки за бисквитките